Lid worden ?

Ad Novum heeft op dit moment circa 30 koorleden. Nieuwe leden zijn altijd welkom, met name een tenor en een bas! Lid worden is in overleg ook mogelijk voor de duur van één project, d.w.z. de voorbereiding en uitvoering van een concert. Dit beslaat meestal een tijdsperiode van ca. een half jaar.

De repetities van Ad Novum zijn op woensdagavond van 20.00 – 22.15 uur in het atrium van Gymnasium Novum, Aart van der Leeuwkade 1 in Voorburg. Deze repetitieruimte is zeer ruim en heeft een sterke ventilatie, zodat aan de hygiëneregels omtrent corona ruimschoots kan worden voldaan.
Soms wordt er een extra repetitiemiddag of repetitieweekend gehouden. We hopen deze na de corona-epidemie weer op te pakken.

Repeteren met Peter van der Leeuw betekent ‘serieus werken’. Hij verwacht kwaliteit en inzet van zijn koorzangers, maar er is ook plaats voor humor en gezelligheid. Dit is de basis van het succes en het enthousiasme van de koorleden. De laatste repetitie van iedere maand wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor nadere informatie maar het is uiteraard ook mogelijk om naar een repetitie te komen om ‘de sfeer te proeven’. In dat geval graag een mail naar info@kamerkooradnovum.nl.

De contributie bedraagt per 1 januari 2021 €29,00 per maand.